5. května 2014

od 6.6. - 8.6. 2014

Znovunalezení dětstké nekončící energie

 

Jak zatočit a zatančit s pocitem neschopnosti.

Tento kurz bude vyloženě praktický.
ZJISTÍTE, ŽE MŮŽETE DĚLAT DALEKO VÍC VĚCÍ, NEŽ JSTE SI MYSLELI. A to dokonce bez ohledu na to, jaké máte bloky. Naučím vás, jak svou pozornost převést na to, jak jste úžasní a ne na to, že něco nejde. Dovolíme si být těmi neujúžasnějšími bytostmi.
Budeme tančit, cvičit, ukážu vám jak na intuitivní živou stravu, budeme milovat všechno co děláme a jací v tu chvíli jsme :-) Obnovíme svou energii. Budeme obrovští s obrovskou silou :-) . Budeme pouze v přítomném okamžiku a bez snahy se něčemu bránit :-)


   
  • Cítíte se v některých činnostech neschopní s opakujícíma se výčitkama?
  • Tělu často dochází baterie a jste unavení životem?
  • Zdá se Vám i Váš životní sen na Vaší cestě prostě unavený? :-D
  • Milujete duchovní rozvoj, ale ten praktický život se neděje k Vaší spokojenosti?
  • Jste otrávení z některých činností, protože Vás nebaví, nebo protože byste se tím ztrapnili?
  • Nejste spokojení s tím co jíte a jak se hýbete a tomu odpovídá i vzhled a energie těla?
  • Máte nekonečné výmluvy, proč to nejde změnit?
  • Prostě chybí ten motor?

Dlouho jsem nechápala, kde děti a zvířata berou tu perpetuum mobile energii.. nechápala jsem kde jsem ji ztratila, kde jsme ji všichni po cestě ztratili.. cítila jsem energii vevnitř obrovskou, ale navenek jsem se cítila jak usínající slimák.. díky, že jsem ji teď v sobě našla.. a všechno to padlo spolu se snahou bojovat s EGEM, prostě jsem jím a s radostí! Padla jsem pod ním svýma výčitkama a zjistila, že je úžasné.

Musela jsem - bojem poražená - na kolenou příjmout to, že ten motor je EGO. Zjistila jsem, že je to ono, co chce mít radost samo ze sebe, čistou radost ze své existence a z toho, že může na tomto světe tvořit, objevovat, vyjadřovat. Když začnete své ego milovat, zjistíte, ža tato energie je tak čistá.
Do té doby jsem si myslela, že je to ono, co je ve mě to špatné.

A tak jsem zamilovaná. Zamilovala jsem se do svého ega. Netušila jsem že i toto je možné. Ego je něco naprosto úžasného!

JAK MŮŽEME BÝT V JEDNOTĚ, KDYŽ TUTO SVOU PODSTATNOU SOUČÁST POVAŽUJEME ZA NĚCO ŠPATNÉHO?

Díky jeho ZTOTOŽŇOVÁNÍ můžeme žít v podobě člověka - ve své podstatě nám dává život. KDYŽ SE SNAŽÍME ZBAVOVAT EGA, TAK SE VLASTNĚ SNAŽÍME ZBAVOVAT ŽIVOTA. A tato snaha nás vyčerpává. Já mu teď nekutečně děkuji, že mě nenechalo na místě, že mě vede - ano já se můžu nechat svým egem vést, jakkýkoliv způsob obrany nefunguje! Je tu pro mě a je úžasné!!! A tím, že si dovoluju být egoisticky šťastná mě naplňuje radostí z celého bytí.
Není tu nic, čemu bychom se měli bránit.
Ještě donedávna mi bylo dobře víc jen v sobě, když jsem si zavřela oči a byla v sobě v meditaci.. ale když jsem je otevřela, tak na mě padal pocit těžkosti z toho materiálního bytí.. k tomu, k čemu se ego vztahuje.. teď hledím, jaká je to nádhera, jak můžu s radostí dělat obyčejné věci a mít oči otevřené a mít dokonce z toho všeho co je kolem a ze své hmatatelné existence neskutečnou a skutečně hmatatelnou radost..
Prostě to nemusím řešit, ale dělat.

Ráda bych to volala do světa, že to jde, že opět můžu mít tolik energie jako neunavitelné malé dítě :-)
Můžu mít radost z každého pohybu. Můžu dělat věci bez ohledu jestli tam mám nějaké bloky. Dělat věci - ne jen o nich snít, vizualizovat, prostě je žít.
Ráda vám tuto zkušenost předám :-)
Miluju Vás.

Chaloupky 36, Berounsko
Z Prahy Zličína nám cesta autem trvá cca 25min.
http://www.mapy.cz/s/3sjw
Cena 2500Kč

Příjezd 6.6. v 19h, konec v neděli 8.6. ve 14h.

Přihlášky prosím na jana@ehre.cz
www.ehre.cz